ANNONCE

DMI advarer trafikanterne: Kør forsigtigt

6. december 2018 07:05 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Der er udsigt - eller manglende udsigt - til en diset morgen og formiddag i det danske.

Vejret den 6. december 2018 byder på en morgen og formiddag, hvor trafikanter rådes til at køre forsigtigt og tage den med i ro trafikken.

For store dele af landet er stået op til gråt og diset vejr, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, om vejret den 6. december 2018.

Vagthavende meteorolog hos DMI, Dan Nisvall, fortæller til Newsbreak.dk, at det tidligt om morgenen især vil være i den vestlige del af landet, at disen vil præge trafikken – men at den rykker øst på:

– Jeg tror, man skal tage det forsigtigt i løbet af dagen i forbindelse med disen. Om morgenen vil det især være i Jylland. Senere på morgenen og i løbet af formiddagen på Sjælland. Det bliver tættest her om morgenen, men vil fordampe lidt i løbet af dagen, lyder det fra DMIs Dan Nisvall om vejret den 6. december 2018.

Vejret den 6. december 2018: Ellers forglemmeligt

Er man ikke bilist, så er der ikke meget at bide mærke i ved dagens vejr, bemærker Dan Nisvall:

– Det er ikke noget sjovt vejr at stå op til – det bliver gråt og diset, til tider med regn, efter en lidt kølig nat. Temperaturen kommer til gengæld til at stige til mellem 6 og 10 grader, hvor det nok bliver varmest i Sydvestjylland, siger vagthavende meteorolog hos DMI Dan Nisvall.

Vinden bliver i løbet af dagen let til frisk fra syd og sydøst, og vil aftage ud på aftenen og natten.

I aften og i nat fortsætter de pæne temperaturer fra vejret den 6. december 2018 – temperaturerne forventes ikke at falde til meget under 8 grader.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu