ANNONCE

Dagens vejr bliver anderledes for november

8. november 2020 07:22 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 8. november 2020 starter og slutter med tåge og vil ikke føles som en novemberdag.

Dagens vejr bliver anderledes for november
Vejret den 8. november 2020 byder på tåge og overraskende høje temperaturer. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Vejret den 8. november 2020 kommer på visse måder ikke til at føles som en novemberdag.

Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, oplyser, at der er udsigt til temperaturer over det normale, og sådan ser det faktisk ud til at fortsætte i det næste stykke tid.

Vagthavende meteorolog, Martin Lindberg, fortæller, at dagen starter tåget, med svag vind og få skyer, og at det holder ved i et stykke tid.

– Det tager tid, før tågen letter, siger Martin Lindberg.

Hos DMI regner man med, at tågen er forsvundet i løbet af formiddagen, men den vender tilbage søndag aften, og den ser først ud til at forsvinde igen natten til mandag.

Vejret den 8. november 2020 byder også på højere temperaturer, end man måske forventer for november. Nok har en skyfri nat været medvirkende til, at der har været mellem 0 og 6 graders varme de seneste timer, men som dagen skrider frem, er der udsigt til mellem 7 og 11 graders varme, den samme temperaturer der er udsigt til mandag.

– Det er noget varmere end normalt, siger Martin Lindberg.

Det varer ved

Adspurgt, om vejret den 8. november 2020, og vejret mandag, er enlige svaler, og om temperaturen dermed kommer til at falde mærkbart i næste uge, er svaret nej hos DMI.

Godt nok falder temperaturen til mellem 7 og 9 graders varme onsdag, men den stiger igen.

– Det ser ud, som om at temperaturen vil være over det normale i et godt stykke tid fremover, måske de nærmeste 10 dage, siger Martin Lindberg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu