DMI: Vejrudsigten rummer både godt og skidt

18. oktober 2017 06:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Dagens vejr bliver en blandet landhandel - og sådan ser det ifølge DMI også ud de kommende dage inden det for alvor bliver dårligere.

– Vejrudsigten for i dag, onsdag, er generelt ret kedelig. Det bliver gråt og vådt de fleste steder.

Sådan lyder meldingen fra vagtchef Henning Gisselø, Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, da Newbreak.dk onsdag morgen ringer for at høre til vejret onsdag og de kommende dage.

– Der er ikke så meget mere at sige om dagens vejr ud over, at bornholmerne godt kan få solskin her til formiddag. Men fra middag bliver det også gråt, vådt og kedeligt på “Solskinsøen”. I Nordjylland kan der hen på eftermiddagen også komme lidt solstrejf, siger Henning Gisselø til Newsbreak.dk.

Her er den gode nyhed

Men midt i de triste udsigter for vejret onsdag, så er der også lidt godt nyt.

– Det lune og milde vejr, vi har haft den senere tid, fortsætter et par dage endnu. Onsdag får vi mellem 12 og 15 grader. Og i løbet af de kommende par dage stiger temperaturen måske endda et par grader, siger henning Gisselø, der dog også på dén front har triste nyheder til os alle:

– Fra weekenden må vi nok må konstatere, at den varme sensommer, som vi har oplevet, er ved at være slut. Temperaturen begynder at falde og efteråret begynder for alvor at sætte ind, siger Henning Gisselø.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu