ANNONCE

DMI: Vi gentager det meste

16. december 2020 07:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der er blot en mindre justering i forhold til gårsdagens vejrmelding.

Der er ikke meget variation i vejret denne december. Det kræver ikke den helt store detektiv at opdage. Newsbreak.dk har derfor gjort det let og spurgt Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), om der er nogen grund til at ændre i den vejrudsigt, vi skrev tirsdag.

– Ikke rigtig. Du kan fjerne det, at der kommer regn, siger Anja Bodholdt, vagthavende meteorolog, med et grin. Faktisk er det ikke helt ved siden af. Tirsdag faldt der over det meste af landet en regnskylle.

Sådan bliver det altså ifølge Bodholdt ikke onsdag. Det holder nemlig tørt, og der kommer endda solskin til store dele af det vestlige og nordvestlige Jylland. Altså, når engang solen beslutter sig for at stå op.

Anja Bodholdt har i øvrigt følgende kommentar til onsdagens vejr:

– Det bliver faktisk ganske fint vejr i dag. Hvis altså man ikke har så høje forventninger.

Regn i nat

Hvor regnen altså ikke truer nogen tirsdag, så vender det tilbage onsdag, siger Bodholdt til Newsbreak.dk. Faktisk allerede natten til onsdag, går det i land i det vestjyske og trækker sig så ind over landet.

– De følgende dage bliver der også mulighed for at se solen, men det bliver på ingen måde decideret skyfrit. Fredag er der dog ret gode chancer for at få lov at se solen, siger meteorologen.

Ifølge DMIs hjemmeside er der dog mod begyndelsen af den kommende uge udsigt til, at temperaturerne falder.

– Det er dog stadig for varmt til, at vi kommer til at se sne til jul, siger meteorologen.

Generelt ligger temperaturerne for tiden i omegnen af fem til otte grader.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu