DN-direktør Rene La Cour Sell stopper med øjeblikkelig virkning

23. april 2012 13:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DN-direktør Rene La Cour Sell stopper med øjeblikkelig virkning
Billede mangler

Danmarks Naturfredningsforenings direktør, René la Cour Sell, har sagt sit job op efter fire år på posten.
 
Danmarks Naturfredningsforenings direktør igennem de sidste fire år, René la Cour Sell, har valgt at opsige sin stilling, og efter aftale med foreningens forretningsudvalg fratræder han med øjeblikkelig virkning.
 
– Jeg har haft fire gode år i Danmarks Naturfredningsforening, og jeg synes, at vi har skabt nogle gode resultater sammen. Men nu er tiden kommet, hvor jeg har fået lyst til at søge nye udfordringer, siger René la Cour Sell i en pressemeddelelse.
 
Han understreger, at han fortsat vil være aktiv i sin lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening, og han ønsker alt godt for foreningens vigtige sag fremover.
 
Direktørens opgaver vil foreløbig blive varetaget af foreningens ledelse i fællesskab, lyder det i meddelelsen.
 
Det ærgrer foreningens præsident, Ella Maria Bisshop-Larsen, at René la Cour Sell siger stop.
– Det er med beklagelse, at vi har modtaget Renés opsigelse, men jeg respekterer selvfølgelig hans beslutning, siger Ella Maria Bisshop-Larsen.
 
På sin facebook-profil har René La Cour Sell lagt denne opdatering:
“Har sagt mit job som direktør i DN op, og er således fratrådt efter fire gode år i kamp for naturen. Det har været sjovt og hårdt, og nu skal jeg bare videre. Jeg ønsker alt det bedste for DN og de mange søde og engagerede mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg vil således lettet løbe ud i foråret, hvor nye spændende udfordringer venter… Håber at vi ses der…”
 
Det er der allerede nu mange, der har kommenteret. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu