ANNONCE

Død af blodprop

21. september 2020 19:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Pokerspilleren Darvin Moon er død. Han blev 56 år gammel.

Pokerspilleren Darvin Moon er død. Det bekræfter hans ven Todd Anderson.

Darvin Moon blev kun 56 år.

Det skriver Poker News.

Blev opereret

Todd Anderson fortæller, at Darvin Moon en uge før sin død blev opereret. En operation Darvin Moon selv fortalte, var gået godt.

Det er kun to dage siden, at Todd Anderson talte med sin ven, som sagde, at han havde det godt og nok skulle komme ovenpå efter operationen.

Søndag blev Todd Anderson kontaktet af Darvin Moons hustru, der kunne fortælle den sørgelige nyhed, at Darvin Moon var død.

Det er ikke hundrede procent fastlagt endnu, men ifølge hustruen er Darvin Moon død af en blodprop, som følge af operationen.

Ifølge amerikanske tal bliver 900.000 årligt ramt af en blodprop efter en operation, hvilket dræber omkring 100.000 af dem, der rammes.

Kom ud af ingenting

Darvin Moon har en meget særlig karriere indenfor poker.

Da han kom frem skete det ud af ingenting. Ingen havde hørt om ham, før han sad med ved finalebordet ved World Series of Poker Main Event i 2009.

Han var kendt som et ‘mysterium fra Maryland’, men han endte med at gøre sig mere end fortjent til anerkendelse.

Bag sig har sejre, der har givet ham over fem millioner amerikanske dollars.

Pengene blev ikke brugt til at leve et mere luksuriøst liv eller til at være en indgangsbillet til større og dyrere pokerturneringer. I stedet investeret Darvin Moon sine gevinster i sin skovdriftsvirksomhed.

Darvin Moon var kendt som en ærlig og uprætentiøs mand, der ikke tog imod millionsponsorater fra virksomheder, han ikke troede på. I stedet spillede han konsekvent iført sin New Orleans Saints kasket.

Det førte til, at han blev inviteret til kampe samt til Super Bowl af holdets ejer.

Han fandt dog et sponsorat, der passede ham, da han blev ambassadør for en pokerturnering, som han selv troede meget på.

Selv om Darvin Moon havde erklæret, at han var stoppet med at spille poker, så deltog han i mindre turneringer frem til sin død.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu