ANNONCE

Død af Covid-19

12. august 2020 08:56 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Popsangeren Trini Lopez blev 83 år gammel - døde af komplikationer efter smitte med Covid-19.

Død af Covid-19
Trini Lopez er død. Han led under komplikationer efter smitte med Covid-19. Foto: Scanpix

Popsangeren Trini Lopez, der især er kendt for et stort amerikansk kæmpehit fra 60’erne, er død på grund af komplikationer efter smitte med ny coronavirus. Det skriver magasinet Variety på sin hjemmeside onsdag.

Lopez blev ifølge bladet 83 år gammel og er dermed lige i målgruppen for de, der bliver alvorligst syge af den medfølgende sygdom Covid-19.

Han levede det meste af sit liv i Palm Springs, og det er da også lokalmedierne, der er først med nyheden. På Instagram skriver Palm Springs Magazine, at popsangeren døde tirsdag.

Den texanskfødte sanger blev kendt i 1960’erne, da selveste Frank Sinatra opdagede ham. På debutpladen sang han en version af If I Had a Hammer, der blev en landeplage i begyndelsen af 1960’erne.

Siden medvirkede Lopez blandt andet i den fiktionsdrevne film om anden verdenskrig kaldet The Dirty Dozen – på dansk Det Beskidte Dusin – med blandt andre Lee Marvin, Ernest Borgnine, Donald Sutherland og Charles Bronson.

Apropos film, så er Lopez’ død sket ganske kort tid efter, filmmagerne P. David Ebersole og Todd Hughes færdiggjorde en dokumentar om netop Trini Lopez’ liv. Han nåede lige at se den færdige udgave og godkende den.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu