ANNONCE

Død af hjerneblødning

2. november 2020 15:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den 42-årige sangerinde imponerede i det allerførste American Idol.

Død af hjerneblødning
Nikki McKibbin er død. Foto: Scanpix

Nikki McKibbin, der i 2002 nåede i top tre ved den allerførste sæson af American Idol, er død af en hjerneblødning. Hun blev bare 42 år, skriver Variety på sin hjemmeside. Det var ifølge bladet McKibbins konkurrent, der afslørede det på sin Instagram.

– Tak for latteren, nådesløse drillerier, styrken, sårbarheden, kærligheden og venskabet, du viste mig i vores tid sammen i rampelyset, skriver Justin Guarini, der blev nummer to i sang-konkurrencen skabt af Simon Fuller.

Ifølge radioværten Gary McNamara blev sangerinden ramt af en hjerneblødning og blev forsøgt holdt kunstigt i live indtil respiratoren blev slukket den 30. oktober. Dagen før Guarinis Instagram-opslag.

– Bed for hendes mand Craig og familien. Jeg er knust, skrev McNamara på Twitter.

Lykkedes med pladen

Som det ofte sker for de bedste i American Idol, lykkedes det også for McKibbin at lande en pladekontrakt. Det endte dog i noget værre ballade, fordi pladeselskabet ville have hende til at indspille et country-album.

Hun ville hellere spille rock, og det lykkedes at udgive en plade i 2007. Den hedder Unleashed. Country-problemet var dog ikke det eneste, der plagede den nu afdøde sangerinde. I 2008 var hun med i flere Reality-programmer med fokus på behandling af misbrugsproblemer for alkohol og kokain.

I 2016 begyndte en række omfattende operationer på hendes ryg.

Sangerinden mindes også af blandt andre American Idols vært Ryan Seacrest.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu