ANNONCE

Død af hjernesygdom

3. september 2020 14:01 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den tidligere baseballspiller Tom Seaver er død. Han blev 75 år gammel.

Han er kendt som den bedste spiller på New York-holdet Mets.

Tom Seaver har en imponerende sportskarriere som pitcher at se tilbage på. Mandag døde han. Han blev 75 år gammel.

Det skriver New York Post.

Død efter komplikationer

Tom Seaver sov stille ind mandag.

Han døde af komplikationer efter Lewy Body demens, der en langsomt fremskridende hjernesygdom, der rammer ældre, samt Covid-19.

Det har hans efterladte oplyst offentligt.

Dødsfaldet kommer blot et år efter, at Tom Seaver trak sig tilbage fra offentlighedens søgelys, fordi han havde fået konstateret demens.

Tom Seavers død har sat sine spor blandt andet hos den klub, som han på trods af flere skift, altid vil knyttes sammen med.

– Vi er knust efter, at vi er blevet informeret om, at Mets-legenden og Hall of Fame-baseballspiller Tom Seaver er død. Tom fik kælenavnet ‘The Franchise’ og ‘Tom Terrific’, fordi han var af så stor værdi for vores organisation og vores loyale fans, ligesom at hans nummer 41 var den første spillertrøje til at blive pensioneret af organisationen i 1988, lød det fra The Mets-ejerne Fred and Jeff Wilpon.

Én af de bedste

Flere eksperter har da også kaldt Tom Seaver, der stoppede sin karriere i 1986, for den bedste Mets-spiller nogensinde.

I 1967 – et år efter, at han var blevet udtaget til professionelt baseball – blev han kåret som årets nybegynder. Det var på trods af, at det hold han spillede for, endte på sidstepladsen. Men Tom Seaver havde udmærket sig.

Det var starten på en karriere, der indbragte ham mange sejre med The Mets, særligt fremhæves tiden i starten af 1970’erne, samt at blive udnævnt til All Star-spiller 12 gange.

Tom Seaver ragede uklar med ledelsen i Mets i 1977 og forlangede et skifte til en anden klub. Han vendte dog tilbage til Mets. Men han sluttede sin karriere af som spiller for Red Sox.

I 1992 blev han optaget i Hall of Fame.

Siden har han blandt andet været ambassadør for Mets, inden han trak sig helt tilbage i marts 2019.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu