ANNONCE

Død af kræft

28. december 2020 17:49 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Manden med det 'ondeste' pitch er stille sovet ind i sit hjem i Flowery Branch, Georgia.

Død af kræft
Baseball-legende Phil Niekro døde lørdag den 26. december som følge af kræft. Han blev 81 år gammel. Foto: Scanpix/AP Photo/John Raoux

Baseball-legende Phil Niekro er gået bort. Han sov stille ind i sit hjem i en forstad til Flowery Branch i Georgia, USA, lørdag den 26. december. Det skriver blandt andet TMZ.

Dødsfaldet er også blevet bekræftet i en hyldest fra afdødes ‘hjerteklub’ The Atlanta Braves.

Phil Niekro, der på baseball-banerne var blandt sine holds såkaldte ‘pitchere’, var kendt for at kunne kaste og give den drilske bold en ‘giftig’ og uberegnelig boldflugt, hvilket da også fremgår af ordene fra The Atlanta Braves. Det var også en evne, der gjorde, at han helt usædvanligt formåede at kunne være med på topplan, til han var langt oppe i 40´erne.

“Phil forvirrede ‘batterne’ på banen og var, efter han stoppede, altid den første til at bidrage ved sin klubs i samfundsaktiviteter,” skriver The Atlanta Braves, som samtidig nævner, at han efter at have trukket sig som aktiv fortsatte med at komme i og bidrage til klubben.

Phil Niekro debuterede i baseball på højeste niveau for The Braves i 1964 og spillede for klubben indtil han i nogle år fra 1983 prøvede sig af i nogle få andre klubber. Blandt andet The New York Yankees.

Han vendte dog tilbage til sin hjerteklub, hvor han spillede sin sidste kamp den 27. september 1987.

I karrieren opnåede han at blive såvel ‘Gold Glove’ vinder som ‘All-star’ hele fem gange og dertil blev han tildelt et utal af andre priser.

I 1997 oplevede han også den store ære at blive optaget i ‘Baseball Hall of Fame’.

Phil Niekro efterlader sig sin hustru Nancy , parrets tre sønner og dertil en række børnebørn.

Han blev 81 år gammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu