ANNONCE

Død af kræft

9. november 2020 22:35 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Bones Hillman, legendarisk bassist i det australske rock-band Midnight Oil, er død.

Død af kræft
Midtnight Oil bassisten Bones Hillman er død. Han blev 62 år. Foto: Scanpix/Justin Ng/Retna/Avalon.

Den New Zealandsk fødte rockmusiker, ‘Midnight Oil’ bassisten Bones Hillman, eller ‘bassisten med den vidunderlige stemme’, som han ofte er blevet benævnt, er gået bort. Han døde som følge af kræft tidligt søndag morgen den 8. november i sit hjem i Milwaukee.

Det skriver flere internationale medier. Blandt andet britiske Mirror.

Dødsfaldet bekræftes også af de øvrige medlemmer af det Australske mega-band.

“Vi sørger over tabet af vores bror. Han var bassisten med den smukke stemme, bandmedlemmet med den ‘onde sans’ for humor og vores strålende musikalske kammerat,” skriver de i en erklæring.

Bones Hillman, eller Wayne Stevens, der var hans borgerlige navn, spillede i forskellig Kiwi og punk-bands op gennem 1970’erne og 1980’erne, inden han i 1987 blev medlem af australske Midnight Oil.

Det skete lige inden bandet udgav sit sjette album, ‘Diesel and Dus’, der blandt andet indeholder det ikoniske nummer ‘Beds Are Burning’, der som single placerede sig højt på hitlister over hele kloden.

Midnight Oil er ikke mindst kendt for sine politiske samt humanitære budskaber og medlemmerne bliver senere i denne måned hædret med Sydney Peace Foundations guldmedalje for deres indsats til fordel for menneskerettigheder.

Bones Hillman medvirkede på seks ‘Midnight Oil’ studiealbums. Senest på ‘The Makarrata Project’ der blev udgivet tidligere i 2020.

Han blev 62 år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu