ANNONCE

Død efter indlæggelse

29. oktober 2020 14:12 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Leanza Cornett er død. Hun blev kun 49 år gammel.

Død efter indlæggelse
Den tidligere Miss America Leanza Cornett er død. Her fejrer hun 25-året for sin Miss-titel. Foto: Farragutful/ Wikimedia Commons

Den tidligere Miss America og skuespiller Leanza Cornett er død.

Hun blev kun 49 år gammel.

Det skriver People.

Dødsfaldet er blevet bekræftet af organisationen bag Miss America, der onsdag udsendte et officiel skriv med den tragiske melding.

Vi er knust over dette pludselige tab i vores Miss America-familie, og vi er i sorg over hendes familie og tætte venners tab,” skriver Miss America Organisation.

Meddelelse indeholder ikke en egentlig dødsårsag, men andre medier har fået oplyst, at hun døde efter en indlæggelse som følge af en hovedskade.

I 1995 blev hun gift med tv-værten på Home and Family Mark Steines, der senere har bekræftet dødsfaldet. Heller ikke han har oplyst noget vedrørende Leanza Cornetts dødsårsag. Sammen har de to sønner, som hun efterlader sig. Parret blev skilt i 2003.

Lenza Cornetts karriere indenfor skønhedskonkurrencerne starter i 1992, hvor hun vandt titlen som Miss Florida. Året efter blev hun iført den helt store krone, som bevis på titlen som Miss America.

Netop den titel fik sat skub i hendes skuespillerkarrieren, som hun før Miss-titlen havde arbejdet hårdt på.

Efter 1993 fik hun roller i store serier som Saved by the Bell: The New Class, CSI: Crime Scene Investigation og Weeds.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu