ANNONCE

Død efter liv fyldt af kaos

12. januar 2021 13:31 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Guitarist og vokalist Mark Keds er død. Han blev 50 år gammel.

Død efter liv fyldt af kaos
enseless Things guitaristen Mark Keds døde tidligt om morgenen søndag den 10. januar. Han blev blot 50 år gammel. Foto: Scanpix/CAP/MAR ©MAR/Capital Pictures

Guitaristen og vokalisten Mark Keds, der var en del af det britiske pop-punk band ‘Senseless Things’, er død. Han døde tidligt om morgenen søndag den 10. januar af ikke oplyste årsager. Det meddeler et af de øvrige band-medlemmer, Ben Harings, ifølge NME.

“Det er med tunge hjerter, vi er nødt til at fortælle jer, at Mark – vores sanger, ven og vigtigste sangskriver – desværre ikke længere er hos os,” skriver Ben Harding i en Facebook-gruppe dedikeret til bandet.

Han nævner også, at det er en kendt sag, Mark Keds gennem længere tid ‘on and off’ kæmpede med stofmisbrug og et i det hele taget kaotisk liv. Desuden, at det gik hårdt ud over hans almene helbredstilstand.

“Men vi vil huske ham som den ven og bror samt det talent, vi har mistet i dag,” skriver han.

Senseless Things blev grundlagt i London i 1986 og nåede at udgive fem albums, inden medlemmerne gik hver til sit i 1995. De blev genforenet i 2007 til et engangs-show i London  og igen i 2017 hvor det blev til to optrædender.

Mark Keds var også tidligere medlem af bandet ‘The Wildhearts’ og optrådte for nylig med sit eget band ‘Deadcuts’, som han dannede i 2012.

Han blev blot 50 år gammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu