ANNONCE

Død efter vanvittigt forløb

6. januar 2021 09:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nu skulle den altså være god nok. Tanya Roberts er død. Hun blev 65 år.

Død efter vanvittigt forløb
Tanya Roberts, der spillede Stacey Sutton i Agent 007 I Skudlinjen, er død 65 år gammel. Foto: Scanpix

Den tidligere Bond-babe og reklamemodel Tanya Roberts er død. Det oplyser hendes repræsentant Mike Pingel. Det har han bare allerede gjort en gang tidligere.

Mandag tikkede beskeden nemlig ind hos flere sladdermedier. Mike Pingel bekræftede overfor blandt andre TMZ, at den 65-årige skuespillerinde var død.

Pludselig faldt hun om i hjemmet efter en gåtur og blev lagt i respirator på et hospital i californiske Los Angeles. Her fik hun – med skrappe restriktioner – besøg af sin mand Lance O’brien, der pludselig følte hende dø.

Det fortalte han til Pingel, der derfor bekræftede overfor medier. Roberts var åbenbart bare ikke død.

Besynderligt opkald

Midt i et distance-interview med video, som den sørgende O’brien deltog i, blev han nemlig ringet op fra hospitalet. Beskeden var, at hans kone altså ikke var død.

Det skabte en besynderlig udvikling i interviewet – og i virkeligheden. Alt dette fandt sted mandag morgen lokal tid. Danske medier kunne derfor tirsdag berette, at Roberts altså ikke var død alligevel.

Det var hun så på det tidspunkt, bekræftes det nu i en pressemeddelelse fra Mike Pingel. Denne gang skulle den så være god nok.

“Med tungt hjerte kan jeg bekræfte Tanye Roberts’ død 4. januar omkring klokken 21.30 på Cedars-Sinai Hospitalet i Los Angeles, Californien. Familien beder om ro til at bearbejde tabet”, skriver han.

I skudlinjen

Skuespillerinden er blandt andet kendt som Bond-baben Stacey Sutton i filmen A View to a Kill – på dansk Agent 007 i skudlinjen – med Roger Moore i hovedrollen. Den er fra 1985.

Hun gjorde sig siden også som en af birollerne i komedieserien That 70’s Show. Her spillede hun Donnas mor Midge, men stoppede da hendes mand Barry blev alvorligt syg.

Nu er hun på få dage blevet erklæret død mere end én gang. You only live twice.

Dødsårsagen var en akut opstået urinrørsinfektion, skriver People. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu