ANNONCE

Død: Femårig smidt ud af bil

2. december 2020 11:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En femårig blev smidt ud af en bil som afstraffelse - døde.

Død: Femårig smidt ud af bil
Den voksne kan få op til 20 års fængsel, hvis han findes skyldig. Arkivfoto: Colourbox

En femårig dreng blev ramt af en bil på en travl og deraf farlig landevej i den amerikanske stat Alabama. Det i sig selv er tragisk nok, men faktisk er sagen endnu mere omfattende. Drengen var nemlig blevet smidt ud af en bil som straf for at opføre sig dårligt, skriver CBS News.

Sheriffen i Russell County, Heath Taylor, siger, at drengen sad i en bil sammen med sin mors kæreste, da sidstnævnte blev vred, standsede bilen og smed den femårige ud i vejkanten. Kort efter kom en anmeldelse om, at en fodgænger var blevet ramt af en bil.

– Da vi ankom, gik det op for os, at det var en lille dreng, der var gået ud på vejen, der var blevet ramt, fortalte Taylor CBS News tirsdag aften lokal tid.

En mand er blevet sigtet for at være skyld i den femåriges død. Manden er kæreste med drengens mor. Han havde besluttet sig for at køre en tur med drengen, der opførte sig udfarende hjemme, men da det fortsatte i bilen, holdt manden ind og bad ham stå ud af bilen.

– Altså, det her er klokken 20, det regner, det er koldt, og han beder et barn stige ud af bilen, siger sheriffen. Drengen begyndte at gå, og moderens kæreste mistede ham af syne, indtil det går op for ham, at drengen er trådt ud på en firesporet vej og er ramt af en modkørende. Drengen døde på hospitalet.

Den uansvarlige voksne kan risikere en straf på op til 20 års fængsel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu