ANNONCE

Død på sin bryllupsdag

6. oktober 2020 20:55 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Wrestling-stjernen kendt som Road Warrior Animal døde i september. Nu beskriver sladdermedie, hvad der skete.

Død på sin bryllupsdag
Joe Laurinaitis- Road Warrior Animal - døde på bryllupsdagsfejringstur. Foto: Scanpix

Ved hjælp af en aktindsigt i politirapporten kan sladdermediet TMZ nu afsløre tragediens omfang, da den 60-årige Wrestling-legende Joseph Laurinaitis kendt som Road Warrior Animal døde i september.

Han var med sin kone Kimberly på en kærlighedstur i Osage Beach, Missouri, da de 22. september skulle fejre bryllupsdag sammen. Laurinaitis havde ifølge politirapporten planlagt det helt store med middag.

På værelset var rosenblade spredt ud over sengen, men parret nåede aldrig så langt. Efter maden, da de to nåede tilbage til værelset, kollapsede den 60-årige eks-wrestler. Konen forsøgte forgæves med livgivende førstehjælp.

Det fremgår ikke, hvad dødsårsagen præcis er, men retslægen har noteret sig, at der var medicin med Laurinaitis’ navn på.

Wrestleren var sammen med sin med-kombattant Road Warrior Hawk en succesfuld del af duoen Road Warriors/Legion of Doom, der vandt adskillige mesterskaber i det såkaldte tag team-wrestling.

Joseph Laurinaitis er desuden far til den tidligere NFL-linebacker James Laurinaitis, der gjorde ondt på modstandere af holdene St. Louis Rams og New Orleans Saints.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu