Død person fundet i vandet: Nu er der nyt i sagen

11. august 2017 20:20 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Dermed er sagen dog langt fra løst.

Området blev afspærret af politiet efter fundet. Video: Local Eyes.

Som Newsbreak.dk tidligere fredag har fortalt, blev der fredag morgen fundet en død person i vandet i Nakskov Indrefjord. Da sagen blev omtalt første gang, kendte politiet ikke identiteten på vedkommende. Faktisk var det ikke sikkert, om det var liget af en mand eller en kvinde, der var dukket op.

Se mere video hos Local Eyes.

Fredag aften er der sket en mindre udvikling i sagen, der dog ikke løser gåden om personens identitet. Ifølge Folketidende har politiet stadig ikke fastslået idenditeten på den afdøde, men man ved dog mere, end man gjorde tidligere på dagen.

– Det eneste vi kan sige med sikkerhed er, at det er en mand og at det ikke er en gammel mand, siger politikommissær Steen von Würden fra afdelingen for personfarlig kriminalitet, til Folketidende.dk. 

Udelukker ikke forbrydelse

Liget blev fundet i en kanal i nærheden af den gamle Møllemarksskolen. Steen von Würden fortæller Folketidende.dk, at liget har ligget der i et stykke tid, men han kan ikke sige, om der er tale om dage eller uger.

Undersøgelsen af gerningsstedet blev først afsluttet sent fredag eftermiddag, ifølge Folketinde.dk. Liget skal nu obduceres for at fastlå vedkommendes endelige identitet.

Indtil da er sagen lidt af en gåde, og fra politiets side er man da heller ikke klar til at sige, at der ikke har fundet en forbrydelse sted.

–  Jeg kan kun sige, at vi ikke har fundet tegn på en forbrydelse, men det kan altså heller ikke udelukkes, siger politikommissæren til Folketidende.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu