ANNONCE

Døde for øjnene af sin lille søn

10. september 2020 10:58 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Kendt journalist og forfatter druknet foran sin lille søn efter at være blevet slået bevistløs i swimmingpoolen.

Den prisvindende New York Times journalist og storsælgende forfatter af ikke-fiktive kriminalromaner, Shanna Hogan, er afgået ved døden efter en tragisk ulykke den 27. august i sit eget hjem i Phoenix, Arizona, USA. Hun blev 37 år.

Afdøde snublede tilsyneladende i hjemmets swimmingpool, mens hun legede med sin blot 15 måneder gamle søn, og slog hovedet i faldet.

Artiklen fortsætter under videoen

Det var hendes mand, Matt LaRussa, der kort tid efter fandt hende liggende liggende bevistløs i vandet, mens sønnen, iført svømmevest, befandt sig i sikkerhed ved kanten af poolen. Det fortæller en af parrets venner til People.

Manden ydede livgivende førstehjælp indtil der ankom et hold para-medicinere, til at tage over.

Shanna Hogan blev bragt til et lokalt hospital, hvor hun var indlagt på intensivafdelingen i kritisk tilstand i flere dage, inden hun udåndede den 1. september.

Matt LaRussa har efterfølgende bekræftetde dødsfaldet på Facebook.

“Hej venner og familie. I aften kl. 17 krammede, talte og kyssede jeg min vidunderlige hustru for sidste gang,” skriver han i opslaget, der også indeholder en række fotos af den lille familie.

Det fremgår også, at familien straks besluttede at donere Shanna Hogans organer, og at hendes hjerte, lever og nyrer allerede har givet nyt liv til fire medborgere med livstruende sygdomme.

“Jeg ønsker så meget som muligt af hende i denne verden,” skriver Matt LaRussa.

Ud over at være journalist og forfatter, var Shanna Hogan også en meget afholdt lærer ved Arizona State University, hvor hun underviste i journalistik.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu