Dødsulykke: Christoffer fik mor og datter ud af bil

8. juli 2019 08:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

23-årige Christoffer Damsgaard Fuglsig var den første, der var fremme ved den bil, der lørdag blev torpederet af et letbanetog på Djursland - far og søn blev dræbt i ulykken.

Lørdag blev halvdelen af en norsk familie – en syv-årig dreng og hans 34-årige far – dræbt, da deres bil blev smadret af et tog fra Aarhus Letbane på vej mod Grenaa på Djursland.

I bilen sad også familiens mor og datter. Og det var dem, den 23-årige Christoffer Damsgaard Fuglsig fik hevet ud af bilen.

Artiklen fortsætter under videoen

– Jeg sad i toget på vej mod Grenaa, da der pludselig lyder et stort brag og toget ryster. Jeg registrerer, at vi har påkørt en bil. Det første jeg gør er, at have fokus på passagererne og lokoføreren – om de har det godt, fortæller Christoffer Damsgaard Fuglsig til Newsbreak.dk.

Da ingen tilsyneladende er kommet til skade i toget. skynder den unge mand sig afsted mod den bil, der er blevet påkørt.

– Den holder cirka 100 meter nede. Jeg var den første, der var ved bilen. Den lå på siden. Jeg kunne komme ind på bagsædet til pigen, der sad i autostol og hende får jeg ud. Jeg får også moderen hevet ud. I mellemtiden er der kommet flere til stede for at hjælpe. De forsøgte at få drengen ud, men det var ikke muligt. Det virkede også som om, han allerede var død. Faderen var derimod ikke død. Han var dog ikke ved bevidsthed, men mens vi arbejdede på stedet kom ambulancefolk og tog over, forklarer Christoffer Damsgaard Fuglsig.

Stadig i chok

Christoffer Damsgaard Fuglsig kender ikke noget videre til førstehjælp. Han reagerede impulsivt på ulykken.

– Jeg er nok stadig i en form for chok-tilstand. Det er svært at bearbejde og jeg har nok ikke reageret på det endnu. Det hele går så pisse hurtigt, fortæller den 23-årige, der endnu ikke helt kan forholde sig til ulykken.

Han kan til gengæld godt forholde sig til den hjælp, han ydede på ulykkesstedet.

– Det er svært at vide, hvordan man vil reagere, når man oplever så voldsom en ulykke. Men nu ved jeg det. Jeg fryser ikke og går ikke i panik. Jeg handler. Det har jeg det godt med, siger Christoffer Damsgaard Fuglsig.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu