ANNONCE

Dødsulykke efterforskes som selvmord

17. november 2020 09:55 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Mandag eftermiddag blev en 26-årig mand dræbt, da han kørte ind i et træ.

På Skovhusevej ved Stensved øst for Vordingborg skete mandag eftermiddag en alvorlig ulykke, der spærrede vejen i længere tid.

Siden har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meddelt, at en 26-årig mand blev dræbt i ulykken.

De nærmere omstændigheder vedrørende den fatale ulykke skal fortsat klarlægges, men ifølge BT undersøges ulykken som værende et selvmord.

Den 26-årige kom kørende i sydlig retning, hvor han kommer ud i rabatten og rammer frontalt ind i et stort vejtræ, fremgår det af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han blev umiddelbart derefter erklæret død.

Det er blevet oplyst, at de nærmere omstændigheder vedrørende ulykken stadig mangler at blive fastlagt, men Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tidligere forklaret, at ulykken efterforskes som et selvmord.

– Der er tale om en tragisk sag. Der er formentlig tale om et selvmord. En ung mand er kørt ind i et træ. Der er ingen bremsespor derude, så vi efterforsker det som et selvmord, sagde vagtchef Bo Georg Petersen til BT mandag.

Vagtchefen understreger, at bilen skal undersøges for at sikre, at der ikke har været en defekt ved den, før en endelig konklusion foreligger.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu