ANNONCE

Dødsulykke: Uhyggelige oplysninger kom frem

1. august 2019 14:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Ifølge en bilinspektør var kollisionspunktet helt ude i modsat rabat. 56-årig kvinde blev slået ihjel.

En 34-årig mand er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for uagtsomt manddrab i forbindelse med en tragisk ulykke om eftermiddagen den 14. juli på Egensevej ud for sommerhusområdet ved Skellet. En 56-årig kvinde blev dræbt.

Det bekræfter anklager Mathias Andersen over for Newsbreak.dk. Manden er først blevet fremstillet i grundlovsforhør torsdag, fordi anklagemyndigheden har ventet på resultatet af en narkotikaprøve.

– Svaret kom tirsdag, og prøven var positiv for kokain i en mængde, der er over mindstegrænsen for at føre bil. Manden har selv forklaret og erkendt, at han tog kokain til en fest dagen før, fortæller anklageren.

Af den årsag er der fokus på en bestemmelse i straffelovens paragraf om uagtsomt manddag, der betyder, at der tale om skærpende omstændigheder. Manden har som nævnt altså allerede erkendt, at han tog kokain dagen før, men altså ikke den skæbnesvangre søndag.

Kollision helt ude i siden

Som det er vanen ved ulykker med alvorlig tilskadekomst eller dødsfald blev en bilinspektør tilkaldt. Hans undersøgelser viste noget ganske uhyggeligt. For de to biler kørte nemlig frontalt sammen helt ude i rabatten på den kvindelige bilist side af vejen.

Det kan indikere, at hun har søgt mod højre for at undvige mandens bil, der pludselig befandt sig i modsatrettede spor, mens hans bil er kommet så langt til venstre, at kollisionen skete. Manden erkender ifølge anklageren, at han var uopmærksom, men han forklarede sig således:

– Manden siger, at han havde sin hund med i bilen, og den havde han på et tidspunkt et øjebliks fokus på, og det næste han ved af, er han indblandet i en kollision. Han nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab. Han siger, han ikke forstår, hvad der er sket.

Ifølge de oprindelige meldinger fra ulykkesstedet fra blandt andre Nordjyske.dk havde manden desuden to børn med sig i bilen. Det kan Mathias Andersen hverken be- eller afkræfte af den simple grund, at det ikke har relevans for sigtelsen for uagtsomt manddrab. Der kan dog komme en følgesigtelse.

Manden og den dræbte er begge fra lokalområdet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu