ANNONCE

Nervøs mand stoppet af politiet: Det gav mening

26. marts 2021 17:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Døgneren: Nordjyllands Politis egen døgnrapport med stort og småt

Nervøs mand stoppet af politiet: Det gav mening
Uddraget af døgnrapporten er udsendt af Nordjyllands Politi. Foto: Ritzau Scanpix/Creazone.dk

Her er det uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi, som politiet har offentliggjort den 26. marts:

Aalborg SØ – kokain konfiskeret fra narkopåvirket bilist

”Ejeren af den bil der er frakendt førerretten.”

Sådan lød meldingen fra den ene betjent i patruljevognen til den anden, da de patruljerede ad Egnsplansvej i Aalborg SØ torsdag den 25. marts om aftenen. Årsagen var, at de netop havde slået en nummerplade op i patruljevognens indbyggede IT-system.

Og derfor standsede de hurtigt bilen foran dem til kontrol.

Det viste sig, at føreren af bilen var en 31-årig mand. Ikke køretøjets ejer, men i stedet en bekendt. Betjentene lagde hurtigt mærke til, at manden virkede nervøs. Han famlede tilsyneladende med et eller andet bag ved bildøren, uden for betjentenes synsfelt. Og dét vakte mistanke – specifikt til narkopåvirket kørsel.

En narkometertest senere blev betjentenes mistanke bekræftet – bilisten var tilsyneladende påvirket af kokain. Adspurgt erkendte bilisten at have indtaget kokain tidligere på dagen. Forud for visitation fremviste bilisten selv en mindre pose med ca. 3 gram kokain, som politiet konfiskerede. Der blev ikke fundet andet af politimæssig interesse i forbindelse med hverken visitation eller ransagning.

Politiet sigtede og anholdt bilisten for narkopåvirket kørsel samt brud på lov om euforiserende stoffer. En blodprøve blev efterfølgende udtaget på sygehuset som bevismateriale i sagen.

Als – indbrud i sommerhus

Mellem tirsdag den 23. marts kl. 15:00 og torsdag den 25. marts kl. 10:00 fandt et indbrud sted på en adresse i Als. En ukendt gerningsmand brød en terrassedør op – formodentlig med et koben – hvorefter man blandt andet stjal to sølvfarvede vaser.

Har du set mistænkelig færden i Als? Kontakt politiet på tlf. 114.

Dronninglund – indbrud på landejendom

Diverse spiritusflasker – dét var blandt de stjålne genstande, da et indbrud fandt sted på Ulstedvej i Dronninglund mellem onsdag den 24. marts kl. 15:00 og torsdag den 25. marts kl. 02:30. En ukendt gerningsmand knuste ruden i en hoveddør, hvorefter man gennemrodede husets stue for værdier.

Har du set mistænkelig færden på Ulstedvej i Dronningland? Kontakt politiet på tlf. 114.

Kilde: Døgnrapporten Nordjyllands Politi

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu