ANNONCE

Mand skød med pistol og råbte op

26. februar 2021 11:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Døgneren: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis egen døgnrapport med stort og småt

Mand skød med pistol og råbte op
Uddraget af døgnrapporten udsendt af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Foto: Ritzau Scanpix/Creazone.dk

Her er det uddrag af døgnrapporten fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, som politiet har offentliggjort 25. februar:

SLAGELSE: Hærværk mod biler
En række biler, der holdt parkeret flere steder i Slagelse, blev et sted mellem onsdag eftermiddag og torsdag eftermiddag udsat for hærværk ved, at de er blevet ridset med en skarp genstand. Det var især biler, der holdt på Slotsgade, det er gået ud over, men også tre biler, der holdt på Priorgade og Kongelyset har fået ridser. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set noget i denne forbindelse.

KALVEHAVE: Over 100 ulovlige planter
Politiet havde i går formiddags en ransagning på en adresse ved Kalvehave, hvor der var mistanke om, at der blev dyrket ulovlige planter. Ganske rigtigt blev der fundet over hundrede hashplanter fordelt i boligen. Planterne blev gravet op og taget med til destruktion, og en 31-årig mand blev anholdt og sigtet for salg af narko.

NYKØBING F.: Ni unge sigte for at overtræde forsamlingsforbuddet
Politiet fik i går eftermiddags et tip om, at der på et areal på Fromsgade i Nykøbing F. var forsamlet flere end tilladt ifølge coronareglerne. En politipatrulje kørte klokken 15.49 ud for at undersøge sagen, og her traf de ni unge, som alle fik en sigtelse for at overtræde forsamlingsforbuddet.

NÆSTVED: To mænd sigtet for salg af narko
I går aftes klokken 19.35 var politiet på patrulje på Digevej i Næstved, hvor de havde fået et tip om, at der muligvis skulle foregå handel med narko. Her traf de en 33-årig kvinde fra byen, som netop kom op fra en kælderopgang, hvor hun havde købt noget kokain fra en mand. Kort efter fandt patruljen frem til to mænd på hhv. 29 og 54 år som begge blev sigtet for salg af narko. Den 33-årige kvinde blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Fik inddraget førerretten på stedet
Politiet holder et skarpt øje med hastighederne på politikredsens veje. Og i går var ingen undtagelse. Her var politifolk fra færdselsafdelingen klokken 20.02 kørt ud til Sorøvej i Slagelse, som de af erfaring ved, er et strækning, hvor folk kan finde på at køre meget hurtigere end de 80 km/t, som er tilladt. Det gjorde de desværre også i går. På de knap to timer, hvor der blev målt, fangede politiets laserudstyr hele fire bilister, der kørte markant for hurtigt. Der blev målt hastigheder på hhv. 109 km/t, 115 km/t, 157 km/t og 169 km/t. Det udløste to klip, en betinget frakendelse af kørekortet og en ubetinget frakendelse af kørekortet samt en inddragelse af førerretten på stedet.

NÆSTVED: Mand skabte uro
I går klokken 20.43 måtte en politipatrulje køre til Banegårdspladsen i Næstved, hvor en mand skabte uro. Han gik rundt og råbte højlydt, sparkede på skilte og døre, og tissede rundt omkring. Manden, der er 54 år og fra byen, blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen og opfordret til at gå hjem.

NYKØBING F.: Mand skød i luften
Politiet fik i går klokken 21.37 en anmeldelse om, at en mand opførte sig noget besynderligt på Stubbekøbingvej i Nykøbing F. Han havde råbt umotiveret og affyret skud i luften – uden dog at nogen havde været i fare. Kort efter var politiet på stedet og fik fat i manden, der havde en pistol på sig. Manden, der er 27 år og med ukendt adresse, blev anholdt og taget med på politistationen. Det forventes, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

NÆSTVED: 48-årig sigtet for salg af narko
Politiet ransagede i nat klokken 3.43 en adresse på Marskvej i Næstved. Her blev der fundet flere klumper hash, noget amfetamin og flere ting, der kunne tyde på, at stofferne blev solgt videre. En 48-årig mand med ukendt adresse blev anholdt og sigtet for salg af narko.

Kilde: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu