ANNONCE

Dømt: 18-årig solgte margarine som iPhones

19. april 2021 06:04 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det krævede efterforskning fra en af de fuppede, før politiet gik ind i sagen

Dømt: 18-årig solgte margarine som iPhones
Der var gode penge i handlen, for den 18-årige kvinde. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En 18-årig norsk kvinde valgte at sætte sin iPhone til salg på Facebook Marketplace og den norske køb og slags-side Finn.no. Der var bare ét problem for køberne. De fik ikke en iPhone, men i stedet at halvt kilo margarine.

Det skriver NRK.no.

Syv gange nåede den unge kvinde at sælge sin iPhone og aflevere margarine til køberne, før hun blev stoppet. Det gav hende på to måneder en indtægt på 70.000 norske kroner, eftersom hun solgte hver pakke til 10.000 kroner stykket.

Egen efterforskning

Den 20-årige Marcus Alvestad Mørch, er en af de købere, som blev snydt af kvinden. I januar købte han en iPhone, og efter dialog med sælgeren, besluttede de, at det var bedst, hvis pakken blev betalt ved postopkrævning.

– Pakken var firkantet og tung, så jeg betalte. Da jeg åbnede pakken og indså, hvad der var inden i, blev jeg mildest talt chokeret og trist, fortæller han mediet.

I pakken lå nemlig 500 gram plantemargarine.

I første omgang ville norsk politi ikke gøre meget ved sagen, men da Marcus Alvestad Mørch selv undersøgte sagen og samlede beviser, indledte politiet en efterforskning med udgangspunkt i hans oplysninger.

Den 18-årige blev tirsdag idømt 50 dages samfundstjeneste samt at betale erstatning til de forurettede.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu