ANNONCE

Dømt mand dræbte kvinde og hældte olie på liget

9. december 2019 13:10 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Kvinden blev trukket ind på badeværelset, men her sluttede rædslerne ikke.

Tilbage den 7. april i år skete der et brutalt drab, da en 25-årig kvinde blev stukket flere gange med en kniv.  De to havde et forhold til hinanden, men noget gik skævt, og det fik den 32-årige til at tage en kniv og tildele kvinden knivstik i både brystet, halsen og ryggen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Newsbreak.dk har tidligere omtalt sagen, hvor den nu 32-årige mand er blevet idømt 12 års fængsel i sagen. Men dommen dækker ikke alene over manddrab, den dækker ligeledes over usømmelig omgang med lig. Manden havde nemlig efter drabet trukket kvinden i en brusekabine, hvor han tog billeder af det. Herudover blev han også dømt for tyveri, da han stjal flere af kvindens ejendele.

Kort efter drabet kontaktede den 32-årige en ven og fortalte ham, at han havde gjort noget dumt ved kvinden.

Vennen alarmerede politiet

Efter at have hørt historien valgte vennen at kontakte Østjyllands Politi, som sendte en patrulje til kvindens lejlighed. Det var her, at betjentene fandt liget af kvinden liggende i badekarret. Men mens de to betjente stod i hjemmet, så hørte de en mand løbe ned ad trappen og ud på gaden.

Og det lykkedes altså en betjent at løbe efter og få anholdt den 32-årige mand, som havde opholdt sig i lejligheden ved politiets ankomst.

Han var vendt tilbage til gerningsstedet dagen efter drabet, hvor han med en kniv skar flere gange i liget og overhældte det med motorolie. Han blev varetægtsfængslet, men nægtede sig her skyldig i drab.

Men ved retten mandag erkendte den 32-årige at have begået det brutale drab.

Anklager Jacob Gents er tilfreds med udfaldet af retssagen.

– Der er tale om et voldsomt drab, hvor den 32-årige gentagne gange stak offeret med en kniv og tilmed skar flere gange i hende, efter hun var død. Jeg er derfor tilfreds med, at manden nu er dømt i sagen og skal afsone en lang fængselsstraf, siger anklageren.

Den 32-årige modtog dommen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu