ANNONCE

Dolly lufter tanken om Playboy-comeback

12. oktober 2020 14:16 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

For 43 år siden poserede Dolly Parton på forsiden af Playboy. Nu overvejer hun comeback.

Den amerikanske countrysanger Dolly Parton er ikke ligefrem nogen ‘årsunge’ længere. Det er måske nok vanskeligt at se det, men den 19. januar fylder den levende legende, der stadig er i fuld vigør, 75 år.

Sådanne en stor begivenhed bør selvfølgelig fejres behørigt og divaen tumler da også med en helt særlig ide. Hun overvejer at markere dagen med en optræden i Playboy.

Det afslører hun ifølge Mail Online i BBC-podcasten ‘Scott Mills and Chris Stark’.

Skulle tanken blive ført ud i livet, vil der være tale om et comeback. Hun poserede nemlig på forsiden af mande-magasinet allerede helt tilbage i 1978. Altså for omtrent 43 år siden.

“Det kan godt være, hvis det kan gøres smagsfuldt og hvis de ønsker det. Det ville være et fint sammen med et interview inde i bladet. Så ja, vi har talt om det,” fortæller hun i podcasten.

Ifølge Mail Online er det slet ikke første gang, Dolly Parton nævner ideen. Tidligere i år gav hun udtryk for, at hendes størrelse 40 dobbelt D ‘babser’, der er forsikret for knap fire millioner danske kroner, fortsat vil kunne gøre sig godt i et Playboy bunny-outfit.

Hun sagde også, det vil være ‘hot’, hvis hun kommer på magasinets forside igen som 75-årig, skriver mediet.

Podcast-interviewet kommer i kølvandet på frigivelsen af hendes nye album ‘A Holly Dolly Christmas’ – det udkom fredag den 2. oktober – der er hendes 47. studieudgivelse og det tredje i rækken af julealbums.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu