ANNONCE

Dolly Parton håber på Beyoncé

7. december 2020 22:54 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den levende amerikanske country-legende har et ønske om, at en anden vil storhitte med 'Jolene'.

Den amerikanske country-legende Dolly Parton har et stort og inderligt ønske omkring sit kæmpe-hit Jolene. Hun håber en dag at kunne lytte til en coverversion af nummeret med sin superstjerne kollega Beyoncé.

Det fortæller hun ifølge NME i et nyt jule-interview med The Big Issue.

Artiklen fortsætter under videoen

I interviewet nævner Dolly Parton, at hendes hit, der første gang kom ud af højttalerne i 1973, gennem årene med blandet succes er blevet indspillet af mange forskellige kunstnere og på flere forskellige sprog. Desuden, at hun meget gerne ser en af de helt store tager nummeret op og gør det til sit eget mega-hit.

“Jeg har altid håbet på, at en eller anden en dag måske vil gøre det. En som Beyonce,” siger hun.

Hun kommer også ind på, at en anden af de helt store navne allerede har prøvet at nå toppen med en af hendes sange. Det er naturligvis nu afdøde Whitney Houston, som storhittede med ‘I Will Always Love You’ som Dolly Parton selv havde kæmpemæssig succes med. Endda af to omgange.

Første gang i 1970′ erne og igen i forbindelse med filmen ‘The Best Little Whorehouse in Texas’.

Omkring netop ‘I Will Always Love You’ har Dolly Parton tidligere fortalt til NME, at hun har afvist en anden af de helt store, der ønskede at prøve kræfter med nummeret. De kunne simpelthen ikke blive enige om økonomien i forbindelse med en aftale.

“Jeg græd over det hele natten,” sagde hun ved den lejlighed.

Den afviste kunstner var såmænd ingen andre end Elvis Presley.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu