ANNONCE

Dolly Parton med i Bee Gees projekt

5. januar 2021 22:19 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Coutry-stjernen og den eneste tilbageværende af Bee Gees brødrene forenet i relanceringen af ørehængeren 'Words'.

Country-superstjernen Dolly Parton og Barry Gibb har netop i et fælles projekt relanceret og genindspillet det ikoniske Bee Gees mega-hit ‘Words’ fra 1977. Resultatet af anstrengelserne er en ny single, der allerede er landet hos de forskellige streamingtjenester. Det skriver CNN.

De to kunstnere har begge præsenteret tiltaget via et opslag på Twitter.

“Jeg blev utrolig beæret, da min kære ven Barry Gibb bad mig om at slutte mig til ham for at lave en særlig udgave af ‘Words’,” skriver Dolly Parton i sit opslag, der er krydret med en video-teaser indspilningen.

Hun fortæller også, at singlen er en del af et nyt album, ‘Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1’, der udkommer den 8. januar.

Barry Gibb er den eneste tilbageværende af de tre Gibb brødre, der sammen dannede supergruppen Bee Gees i 1968 og som i et par årtier ‘hærgede’ diskoteker og de store scener verden over.

De to øvrige brødre, Maurice Gibb og Robin Gibb, døde i henholdsvis 2003 og 2012, begge som følge af sygdom.

Albummet ‘Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1′” er inspireret af Barry Gibbs kærlighed til bluegrass og countrymusik. Det er indspillet i Nashville og indeholder nye versioner af sange skrevet af ham selv og sine brødre.

Dolly Parton er langt fra den eneste stjerne, der bidrager. Også andre store navne som Olivia Newton-John, Sheryl Crow, Jason Isbell, Miranda Lambert, Keith Urban og Brandi Carlile er med.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu