Dong-formand afviser drama bag afgang

12. marts 2012 20:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dong-formand afviser drama bag afgang
Billede mangler

Selvom det kom som noget af en overraskelse, at Anders Eldrup tidligere i dag trak sig som Direktør for Dong, så afviser bestyrelsesformand Fritz Schur, at der er nogen form for dramatik bag beslutningen.
“Anders Eldrup fratræder efter en gensidig aftale mellem bestyrelsen og ham selv, og mere drama er der sådan set ikke i det,” siger Fritz Schur til TV2 News.
Spekulationerne om afgangen har været mange i dag, og rigsrevisionens beslutning om at se Dong Energy økonomi igennem har også været nævnt som en mulig årsag.
Men også det afviser Fritz Schur blankt.
“Jeg har været bestyrelsesformand for offentlige selskaber i mere end 20 år, og jeg kan ikke huske, at der har været nogen af de selskaber, der ikke på et tidspunkt har været genstand for en rigsrevisionsundersøgelse,” siger han.
Fritz Schur mener, at afgangen er naturlig i forhold til, at Anders Eldrup er fyldt 63 år, og har stået i spidsen for virksomheden i 11 år.
Formanden nægtede desuden at kommentere på størrelsen af det gyldne håndtryk, som flere medier har vurderet til at være 17 millioner kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu