Dortmund taber tysk ligaterræn

24. februar 2013 19:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dortmund taber tysk ligaterræn
Billede mangler

De forsvarende tyske mestre, Borussia Dortmund, måtte nøjes med 1-1 mod Borussia Mönchengladbach.

 

Der var en meget svag duft af dansk Superliga, da den tidligere FCK-profil Oscar Wendt havde næstsidste fod på bolden ved 1-1-udligningen i søndagens Bundesliga-opgør mod de tyske mestre fra Borussia Dortmund.

Det var gæstende Dortmund, der kom foran, da Mario Götze omsatte et straffespark efter selv at være blevet nedlagt af Gladbach-keeper Ter Stegen. Stortalentet gjorde kort proces fra pletten til føring 0-1.

Trods føringen fik Dortmund aldrig for alvor ført bevis for, at de er Europas hotteste klub i tiden som en kåring i det ansete engelske fodboldmagsin FourFourTwo ellers har udråbt de hvepsefarvede til at være.

Tværtimod kom Gladbach godt igen i opgøret, da Amin Yunes på Oscar Wendts dårligt clearede indlæg og med efterfølgende hjælp fra en forsvarer, fik scoret det udlignende mål, som også skulle blive kampens sidste.

Dumt pointtab

Med et point på kontoen satte Dort­mund point til i topstriden, hvor skræmmende stærke Bayern Münchens forspring er vokset til 17 point.

– Vi kan ikke være tilfreds med sådan et resultat. Det er de her uafgjorte kampe, der koster os mesterskabet, siger Dortmunds Sebastian Kehl.

– Vi får skabt en lang række chancer, som vi bør score på, men vi er ikke effektive nok. Det føles som et nederlag at rejse hjem med kun et point, siger midtbanespilleren.

Dortmund lever stadig i Champions League efter 2-2 i det første møde mod ukrainske Shakhtar Donetsk i turneringens 1/8-finaler, og onsdag venter så en ægte tysk ’kracher.

Her tager Dortmund til München for at tage livtag med rivalerne FC Bayern i den tyske pokalturnering.

– Det er en kæmpe kamp for os. Vi kan glemme ligaen for en kort bemærkning og gå efter DFB-trofæet, siger Sebastian Kehl.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu