ANNONCE

Dovne danskere mister posten

12. december 2011 18:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dovne danskere mister posten
Billede mangler

Onkel Morten og moster Susanne får deres postkort lige lukt tilbage i hovedet, hvis du ikke har taget dig sammen og fået monteret en postkasse ude ved vejen.
Post Danmark er træt af danskernes slendrian og sender en nulpostadvarsel på banen til de danskere, der endnu ikke har rettet ind i forhold til lovkravet om, at postkassen skal ud i skellet.
“I det nye år vil vi hurtigst muligt holde et møde med Trafikstyrelsen og blive enige om, hvordan vi sender breve med advarsler ud til de kunder, der ikke har fået sat postkassen op ude i skellet endnu,” siger chef for privatkunder hos Post Danmark, Eva Malene Hartmann.
Når advarslen lander i postkassen, vil der ifølge Post Danmark-chefen ikke være en særlig lang frist til at få smækket postkassen op. Hun vil dog ikke ud med, hvor lang tid fristen bliver.
“Danskerne er lovlydige, og skulle der være en enkelt, der ikke har nået det, har man lige første uge af januar til at få bragt det i orden,” lyder det fra Eva Malene Hartmann.
Ifølge Postloven har postuddelere som Post Danmark ikke pligt til at uddele post til de personer, der ikke overholder kravene om korrekt opstillet postkasse. Men posten må heller ikke destrueres; den skal i stedet returneres til afsender, der så har spenderet porto på absolut ingenting.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu