ANNONCE

DR følger det Danske EU-formandskab tæt

17. december 2011 10:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DR følger det Danske EU-formandskab tæt
Billede mangler

Når Danmark den 1. januar 2012 overtager EU-formandsskabet, så sætter DR samtidig fuld tryk på dækningen.
 
DR sætter fokus på krisen i EU og dækker det danske EU-formandskab tæt. Et af flagskibene i dækningen er et nyt program på DR 2 med Jens Olaf Jersild som vært.
 
Det bliver sendt tirsdag aften klokken 23.00 efter Deadline, første gang den 17. januar 2012. ’Jersild Live’ fortsætter dog som vanligt på DR1 torsdag klokken 21.25.
 
”Det nye EU-magasin går bag om, hvad der er på spil under det danske formandskab. De kommende seks måneder får afgørende betydning for EU’s fremtid, og det er det danske formandskab, der skal styre EU gennem skærene. Ambitionen er, at invitere seerne med bag kameraerne og give dem mulighed for selv at vurdere udfordringerne og løsningsforslagene”, siger direktør for DR Nyheder Ulrik Haagerup.
 
Flemming Hedegaard, der er fungerende DR2-chef, supplerer:
”Vi er glade for, at vi på DR2 kan give seerne mulighed for, at gå i dybden med, hvad der kommer til at foregå under det danske EU-formandskab. EU-stoffet er svært. Vores ønske er, at gøre EU-stoffet klarere og mere tilgængeligt for seerne. Det gør vi i det nye EU-program det kommende halve år.”

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu