ANNONCE

DR genudsender Matador til efteråret

14. august 2012 10:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DR genudsender Matador til efteråret
Billede mangler

Matador ruller igen over skærmen når DR lørdag den 8. september begynder genudsendelsen af samtlige 24 afsnit.
 
Har du savnet grisehandleren, Maude, Miss Møhge, Mads Skjern og alle de andre Korsbæk-borgere eller vil du gerne have, at dine børn også får lejlighed til at opleve en af dansk fjernsyns aller største succeser, så glæd dig. Til efteråret sender DR nemlig endnu en gang samtlige 24 afsnit af Matador.
 
DR begynder med første afsnit lørdag den 8. september klokken 20. Og Matador vil derefter være at finde på programmet de mange følgende lørdage.
 
Selvom Matador-serien efterhånden er blevet 34 år, så har mange danskere set den. Den blev nemlig genudsendt både i 1998 samt i 2006.
 
Og danskerne er ikke blevet trætte af Matador.
Matador er kronjuvelen inden for danske tv-serier, og vi ser frem til at samle familien Danmark om den igen, siger DR1’s kanalchef, Lotte Lindegaard, der kalder det imponerende, hvordan serien og seriens mange figurer og herlige talemåder bliver ved med at leve videre.
 
Vi får konstant henvendelser fra seere, der gerne vil have et kært gensyn, men der kommer også hele tiden nye og yngre seere til, som ikke har set ’Matador’ før, eller som nu ser serien med andre øjne, fordi de er blevet ældre, siger Lotte Lindegaard.
 Kommer til Korsbæk
I det første afsnit den 8. september på DR1 kommer Mads Andersen-Skjern til Korsbæk som handelsrejsende sammen med sønnen Daniel. Han besøger det snobbede ’Damernes Magasin’ og opdager, at der er gode muligheder for at åbne en konkurrerende forretning. Mads møder grisehandler Oluf Larsen, der giver ham husly for natten, og næste dag køber han ejendommen over for ’Damernes Magasin’.
 
Det er Erik Balling, der har instrueret serien, som nu 95-årige Lise Nørgaard er hovedforfatter på. Også Jens Louis Petersen, Karen Smith og Paul Hammerich var med til at skrive den succesrige serie, som Bent Fabricius-Bjerre skrev musikken til.
 Skal du sidde klistret til skærmen, når Matador genudsendes, eller har du set den til hudløshed. Skriv din kommentar i Facebook-boksen her under artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu