ANNONCE

DR henter 50 millioner ekstra licens-kroner

11. november 2011 07:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DR henter 50 millioner ekstra licens-kroner
Billede mangler

30.000 flere licensbetalere er blevet registreret efter DR i en kampagne har skrevet breve til husstande, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner.
Af de 60.000 virksomheder og offentlige institutioner, der fik et brev, har 13.000 tilmeldt sig licensen.
– Vi er godt tilfredse med resultatet. Det er fire år siden, at vi sidst gennemførte en stor erhvervslicenskampagne, og resultatet denne gang viser, at der er noget at komme efter. Noget af forklaringen skal nok findes i, at der hele tiden kommer nye virksomheder til, og vi vil næppe vente fire år, før vi kører en erhvervslicenskampagne igen, siger Lotte Boas, der er kampagneleder hos DR Licens
190.000 private husstande, der ikke betaler licens er desuden i løbet af september og oktober blevet kontaktet af DR. Det gav 16.000 nye licensbetalere.
– Det er lidt blevet en tradition, at vi sender licensbreve ud kort tid efter studiestart, fordi mange da er flyttet hjemmefra, og måske ikke lige har fået sig tilmeldt licensen. Denne gang har vi fået omkring 16.000 nye tilmeldinger, efter vi har kørt kampagnen, mens nogle hundrede har understreget over for os, at de ikke har licenspligtige apparater, siger Lotte Boas.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu