ANNONCE

DR jagter “sortseere”: 131.000 husstande betaler ikke licens

17. september 2012 20:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DR jagter
Billede mangler

I de kommende to uger får 131.000 en hilsen fra DR Licens – de 25-34-årige bliver ringet op fra telemarketingfolk.
 
Rigtig mange danskere har hverken fjernsyn, radio eller multimedie-comouter. I hvert fald hvis man skal tro tallene fra DR Licens.
 
Hen ved 131.000 husstande betaler nemlig ikke licens og de kan nu se frem til at få en hilsen fra DR Licens fra mandag og i de kommende to uger. Her bliver de spurgt, om det kan passe, at de ikke betaler medielicens, og samtidig får de mulighed for at tilmelde sig.
 
De 25-34-årige, der ikke betaler licens, skal imidlertid ikke kigge i postkassen efter breve fra DR Licens. Her har mange derimod udsigt til at få en opringning samme sted fra telemarketingfolkene hos DR Licens.
 
– Helt generelt får vi mere respons på de licensbreve, vi sender ud til de yngste, som lige er flyttet hjemmefra, og fra de ældre. Så derfor prøver vi noget nyt denne gang ved at ringe til dem i stedet for. Det giver også en god mulighed for, at de kan stille spørgsmål om, hvornår man er licenspligtig, og hvornår man ikke er, forklarer kampagneleder Lotte Boas fra DR Licens.
Medielicensen er lige nu på 1176 kroner hvert halve år – eller 196 kroner plus et gebyr på 4,33 kroner, hvis man gerne vil betale en gang om måneden.
LIKE, hvis du tror at en stor del af de 131.000 licens-fri husstande er såkaldte ”sortseere”.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu