DR og TV 2 bytter profiler

18. februar 2013 12:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DR og TV 2 bytter profiler
Billede mangler

Tidligere mandag blev det offentliggjort, at TV 2 Nyhedernes populære vært Johannes Langkilde skifter teleprompteren på Kvægtorvet ud med et korrespondent-job i USA for DR. Nu skifter en stor DR-profil til TV 2.

 

TV-stationen har valgt at åbne produktion i Aarhus, og Hammerslag-vært Peter Ingemann skal stå i spidsen for udviklingen af programmer, der alle har rødder vest for Storebælt. Programmerne skal sendes på hovedkanalen og den nye kanal TV 2 Fri.

»Jeg har været rigtigt glad for at lave »Hammerslag«, men jeg vil også noget andet og mere. Jeg har også mange ideer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV 2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej – det bliver fantastisk spændende,« siger Peter Ingemann.

Fælles for de to jobskifter er, at begge værter ønsker nye udfordringer. Noget, som begge kanaler har fuld forståelse for.

»Det er naturligvis et tab at miste så profileret og professionel en medarbejder som Johannes. Han har varetaget en række væsentlige opgaver for TV 2 Nyhederne gennem de seneste år. Men det er også forståeligt, at Johannes søger nye udfordringer som korrespondent i USA, og vi ønsker ham held og lykke,« siger TV 2s nyhedsdirektør Michael Dyrby om Johannes Langkildes farvel.

Mikael Kamber udfylder det nyhedshul på TV 2 Nyhederne, som Johannes Langkilde efterlader, så snart Kamber har overdraget sine opgaver på programmet »21’eren på News«.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu