ANNONCE

DR stjæler populær vejrvært fra TV2

21. januar 2021 16:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Anders Steen Brandt skifter til konkurrenten 1. maj efter 16 år på TV2 Vejret

DR stjæler populær vejrvært fra TV2
-Med Anders Steen Brandt får vi en forrygende formidler, som også har nogle digitale kompetencer, der rækker ind i fremtiden. Han har et skarpt blik for de gode vejrhistorier, hvad enten det handler om vejrbeslægtede fænomener, historiske vejrbegivenheder, vejrdata eller klimaforandringer. Og så har han evnen til at kunne gennemskue enhver tænkelig vejrsituation samt en meteorologifaglighed til at understøtte sin troværdighed, siger Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder og ansvarlig for DR Vejret, i en pressemeddelelse. - Foto: DR/Free.

Der er luftforandringer på vej for vejrværten Anders Steen Brandt.

Siden 2004 har han været på TV2 Vejret, men fremover er det DR’s seere, der kan høre ham fortælle om vind og vejr.

Anders Steen Brandt skal fra 1. maj afløse Christian Cherry som vært på DR Vejret i Aarhus.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af DR Vejret, og jeg ser frem til at formidle vejr i det, der for mig er nye og spændende rammer. Med “Vores Vejr” har DR et virkelig godt koncept, som både vil være lærerigt og udfordrende, og jeg vil gå til opgaven med ydmyghed, siger Anders Steen Brandt i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Men jeg er også sikker på, at jeg med min erfaring og vejrmæssige ballast kan bidrage til, at DR Vejret kan få fortalt endnu flere gode, aktuelle og nærværende vejrhistorier, og at man som seer altid kan være sikker på at få godt vejr – om det så sner, regner eller blæser, lyder det fra den 51-årige vejrvært.

Fra Kiel

Anders Steen Brandt har læst meteorologi på Københavns Universitet og på Christian Albrechts Universität i den nordtyske by Kiel.

Siden har han uddannet sig til folkeskolelærer med linjefag i matematik og geografi.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu