ANNONCE

DR-vært drosler ned

3. december 2020 08:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Det har været en årelang drøm at medvirke i "Vild med dans", så Sara Bro er gået all-in i dansedysten.

DR-vært drosler ned
På lørdag venter kvartfinalen Sara Bro og makkeren Morten Kjeldgaard i årets udgave af "Vild med dans". - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Vild med dans-parrene har lige omkring to minutter på gulvet, men det tager timevis af træning for at nå dertil for nydanserne hver evig eneste uge.

Derudover er der kostumeprøver, glamming som hår og spraytan og ikke mindst søvn, restitution og familien, der skal passes og plejes.

Derfor har Sara Bro droslet ned for arbejdet som vært på DR, fortæller hun.

– Jeg har taget fri tre dage om ugen til det her, for der skal jo også være tid til at få masseret ben og ordnet negle, siger hun med et grin.

– Jeg laver ikke andet end min podcast, “Hjerteflimmer”, to dage om ugen, og så danser jeg resten af tiden, siger Sara Bro og forsikrer, at det er blevet godkendt på alle niveauer i DR, hvor hun er ansat.

Har set alt

Sara Bro har set alle 16 foregående sæsoner af “Vild med dans”, og det har været en nærmest lige så lang drøm selv at gå på gulvet.

Så det er ikke kommet bag på hende, hvor meget dansen er krøbet ind under huden på hende.

– Jeg vågner nogle gange om natten og kan høre de melodier for mig, som Morten (partner Morten Kjeldgaard, red.) laver til vores koreografier, siger Sara Bro med et grin.

– Det overrasker mig, hvor svært det er. Jeg troede, jeg havde meget nemmere ved det. Hver dans er virkelig, virkelig svær. Jeg tænkte, at der var nogle af dem, jeg havde lettere ved end andre. Det er der ikke.

Noget af en rutsjebanetur

Lørdag venter kvartfinalen, og det har været noget af en rutsjebanetur for Sara Bro og Morten Kjeldgaard at være blandt de sidste fem tilbageværende par i konkurrencen.

Parret har været i omdans to gange, men blev efter deres intense rumba sidst stemt direkte videre.

– Det gør det vildt spændende at se på – og vildt spændende at være med, for der er ikke nogen, der er sikre. Og lidt hårdt!, lyder det fra Sara Bro.

Lidt for spændende

Ifølge makkeren Morten Kjeldgaard bliver det nogle gange lidt for spændende.

Sidste fredag var han så perpleks over at være gået direkte videre efter forrige fredags omdans, at han troede, han havde hørt forkert.

– Da vores navn blev råbt op, gik der lang tid, før mit hoved forstod det, lyder det fra Morten Kjeldgaard.

– Det viser bare, at man simpelthen ikke ved noget, og at man bare skal forberede sig på, at alt kan ske hele tiden, siger den professionelle danser, der tilbage i 2016 vandt “Vild med dans” med bokseren Sarah Mahfoud.

Resten af sæsonen sendes “Vild med dans” om lørdagen klokken 20:35 på TV2.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu