DR2 klar med satireserie med burka og sexrådgivning

3. januar 2013 09:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DR2 klar med satireserie med burka og sexrådgivning
Billede mangler

Muslimsk sexrådgivning, Paradise Hotel i Saudi Arabien og Latifah på besøg hos politiet er eksempler på sketches i en ny satireserie på DR2.
Serien løfter sløret for et etnisk pige-univers, der er provokerende, udfordrende og sygtunderholdende.

I ‘Det Slører stadig’ møder vi de fire piger Sara, Ellie, Naghme og Ajla, med baggrunde fra Iran, Jordan og Bosnien. De er muslimer, og de er danskere, og de vil gerne give et humoristisk indblik i en verden fyldt med alt mulig andet end tvangsægteskaber og tørklæder. Det er satire med udgangspunkt i de situationer, som opstår når flere kulturer mødes i dagens Danmark.

– Vi vil gerne vise alle hvor forskellige, tossede, sjove, alvorlige og helt almindelige, vi er, og det er vores ønske, at man skal kunne grine af de ting, der til hverdag kun bliver opfattet som problemer, lyder ordene fra de fire piger som står bag programmet.

“Hvad sker der mon bag de blonde gardiner, en helt anden verden jeg ved ikke hvad det ligner.
Kig på dig selv få styr på din fakta, jeg kender til mer’ end falafel og taxa.”

Sådan lyder introsangen til DR2’s nye satire serie. ‘Det slører stadig’ indeholder alt fra burkaer, flæskestegsterapi, etnisk dating, skjult kamera og satiriske interviews med politi, politikere og hverdagsdanskere.  Et program, der ifølge pigerne er lavet “til perler og kartofler i alle aldre”!

– Det er satire fra et pigeunivers, som ikke er set før på dansk tv. Pigerne har et komisk talent, men de er også enorm modige, når de tager udgangspunkt i deres egen verden. De bryder grænser og bygger broer, og de spejler både sig selv og etniske danskere på en måde jeg ikke har set tidligere, siger Peter Gren Larsen, satireredaktør for DR2.

“Det Slører Stadig” er en serie på 15 afsnit. Første afsnit sendes på DR2 den 10. januar klokken 21.50.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu