ANNONCE

Drab og dødsfald: Politiet skal have hjælp

31. maj 2019 19:33 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet hører gerne fra borgere, der kan bidrage til opklaringen af sagen.

En villabrand på Bytoften i Blåvand udviklede sig tirsdag til en drabssag, da husets to beboere, en 61-årig mand og en 85-årig kvinde, blev fundet døde to forskellige steder i huset.

Politiets hidtidige efterforskning har siden konkluderet, at manden er blevet dræbt inden branden, hvor huset brændte ned til grunden.

Onsdag aften kunne Syd- og Sønderjyllands Politi anholde en 19-årig tysk mand, der er sigtet for manddrab. Han blev anholdt i Blåvand.

I grundlovsforhøret kom det frem, at den 19-årige er tiltalt for at have slået den 61-årige ihjel med et ikke defineret antal slag i ansigtet med et stump instrument. Den 85-årige kvinde døde af kulilteforgiftning grundet branden.

Parret drev Restaurant Perlen i Blåvand.

Mobil politistation

Fredag var Syd- og Sønderjyllands Politi så tilstede i området med en mobil politistation.

– Det gav ikke rigtigt noget, men til gengæld har vi fået mange henvendelser, siger vicepolitiinspektør Jacob Ulvedal Andersen, der er leder af efterforskning i personfarlig kriminalitet fra Syd- og Sønderjyllands Politi, til jv.dk.

Af hensyn til efterforskningen vil vicepolitiinspektøren ikke sige mere om eventuelle spor i sagen.

Han – og kollegerne – vil til gengæld gerne høre fra eventuelle vidner, der så noget tirsdag aften eller onsdag morgen.

Ifølge jv.dk har udlejningsbureauer haft besøg af betjente.

– Politiet har fået oplysninger om alle ankomster i sommerhusene, siger Torben Krog, der der er daglig leder hos DanCenter, til jv.dk.

Chokeret nabo

De to døde og den massive polititilstedeværelse har naturligt nok vakt røre på den lille vej. Det fortæller naboen, der kun bor 10 meter fra gerningsstedet, til Newsbreak.dk torsdag:

– Det er meget ubehageligt – jeg har slet ikke været mig selv lige siden. Vi er jo også begge nogle halvgamle kanutter, så man bliver jo bange, når man bor lige op og ned af det, siger hun.

Hun fortæller, at politiet igen torsdag er massivt til stede i området.

Vågnede midt om natten

Naboen, hvis navn er redaktionen bekendt, vågnede tidligt natten til tirsdag. Her bemærkede hun med det samme, at ikke alt var, som det skulle være:

– Pludselig undrede jeg mig over, at det blev overvældende lyst gennem vinduerne. Jeg skal love for, at jeg fik rusket manden godt og grundigt ud af sengen, sagde naboen til Newsbreak.dk tirsdag.

Du kan kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også:

Naboen fundet dræbt i brand: -Man får et gys

To døde i brand: Villavej på den anden ende

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu