ANNONCE

Drab på 32-årig gravid dansk kvinde skal endevendes

6. juli 2017 11:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Hver en sten i Louise Borglit-drabssagen skal vendes igen - hvis ikke der snart kommer et gennembrud, bliver der sat et nyt hold på, oplyser efterforskningsleder.

Drabet på Louise Borglit, der blev stukket ihjel fredag 4. november i Eleverparken i Herlev sidste år, er stadig uopklaret efter otte måneders efterforskning.

Nu er Københavns Vestegns Politi ved endnu en gang at vende hver sten i drabssagen. Det fortæller efterforskningsleder og politikommissær Ole Nielsen til B.T.

– Vi er ved at gennemgå sagen igen. Er der noget, vi har overset? Er der noget, vi skal kigge på igen? Vi skal vende de forskellige ting en gang mere. Måske er der mulighed for at få mere ud af et spor. Vi skal kigge på det igen og igen, siger Ole Nielsen til avisen.

Drabet på Louise Borglit fandt sted i Elverparken i Herlev 4. november 2016. Lidt efter klokken 19 fandt en forbipasserende den døde kvinde, der havde været ude at gå med sin søsters Golden Retriever. Louise Borglit var gravid i syvende måned, og hun ventede sig en lille dreng.

Har ide om kniven

I forbindelse med den netop overståede frit lejde-aktion hos landets politikredse er der kommet mange knive ind. Knivene er sendt videre til nærmere undersøgelse, men endnu er resultatet af undersøgelserne ikke kommet. Og kommer der et resultat, der peger på, at en af de indleverede knive passer med mordvåbenet, så er det ikke ensbetydende med, at man er kommet tættere på gerningsmanden.

Fordi der er tale om en frit lejde-aktion, så er de indleverede våben nemlig afleveret anonymt – det er dermed ikke registreret hvem, der har afleveret hvilke våben.

– Det er meget ærgerligt. Det er smadder-ærgerligt. Men det er hele ideen med frit lejde, siger Ole Nielsen.

Nyt hold efterforskere

Sker der ikke et gennembrud i sagen inden for nærmeste fremtid, så bliver et nyt hold af efterforskere sat på drabet på Louise Borglit.

– Vi har allerede samarbejdet med efterforskere, teknikere og retsmedicinere. Vi er mange om det. Man skal ikke være bleg for at lade andre kigge på det. Det kan være, de ser noget nyt. Det gør vi, lige så snart vi siger, at vi ikke kan komme videre, siger Ole Nielsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu