ANNONCE

Drabsmand stadig på fri fod

7. april 2020 19:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Drabsmanden, der mandag aften slog en 31-årig ihjel i et skraldeskur i Køge, er endnu på fri fod.

Gerningsmanden bag et brutalt knivdrab på en 31-årig mand i Køge er stadig på fri fod, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk tirsdag aften. Tidligere på dagen blev en 21-årig mand efterlyst med navn i sagen. Han er mistænkt.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Der er tale om den 21-årige Mohamad Youssef Khalil med bopæl i Køge-området. Han er skarpt forfulgt af politiet efter den brutale hændelse mandag aften. Mandag aften og natten til tirsdag har politiet ledt efter ham på bopæl og kendte tilholdssteder.

Uden held. Derfor er hans navn blevet udsendt til medierne, så offentligheden – og manden selv – ved, at politiet er i hælene på ham.

– Der er ikke noget nyt i sagen, siger en fåmælt vagtchef til Newsbreak.dk tirsdag aften.

Stukket ned

Klokken 19.03 mandag blev politiet igennem et opkald til alarmcentralen informeret om, at der var en del tumult og et muligt knivstikkeri på og omkring parkeringspladsen ud for opgangen til Parkvej 30 i Køge.

På stedet fandt Midt- og Vestsjællands Politis patrulje den 31-årige med bopæl i området. Han var blevet stukket i brystet og blev hastet på sygehuset i Køge, hvorfra han blev overført til Rigshospitalets Traumecenter.

Mandens skader var så omfattende, at han døde. Gerningsstedet blev undersøgt for spor af efterforskere og politihunde, ligesom at Midt- og Vestsjællands Politi foretog afhøringer af personer, der var i området.

De mange undersøgelser har ledt politiet på sporet af den efterlyste. Desuden ejer han en hvid Audi A5 Sportsback årgang 2012 med registreringsnummer CA 15403, som borgere også kan holde øje med.

Internt opgør

Politiet mener ikke, der er tale om et opgør med relation til den igangværende konflikt i og omkring Køge. Det vurderes heller ikke, at knivdrabet er relateret til bandekriminalitet. Det er politiets tese, at “knivstikkeriet er et internt opgør mellem personer, der i forvejen har et kendskab til hinanden.

Den dræbtes kone har tirsdag fortalt Ekstra Bladet, at hun så sin mand dødeligt såret på parkeringspladsen. Hun kom ud fra en boligblok og hørte tumult fra et af områdets skraldeskure, hvor efter et uhyggeligt scenarie udspillede sig.

– Min mand kom løbende ud derfra og holdt sig til brystet, siger Fie, som hun kalder sig, til eb.dk.

Det var også på parkeringspladsen ud for Parkvej 30, at to personer i januar blev ramt af skud. Men politiet har ikke ytret en klar sammenhæng mellem de to sager.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu