ANNONCE

Drabsmistænkt bilist kaldte sig Harry Potter

12. april 2021 10:41 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 75-årig kvinde døde i en ulykke

Drabsmistænkt bilist kaldte sig Harry Potter
Ifølge amerikanske medier gjorde den mistænkte kvinde modstand, da man forsøgte at behandle hende. Genrefoto.

En 23-årig kvinde var angiveligt så påvirket af narkotika, at hun kaldte sig selv for Harry Potter, mens redningsfolk forsøgte at behandle hende i en ambulance efter en trafikulykke, der kostede en kvinde livet og kvæstede et barn.

Det skriver The Guardian og Palm Beach Post.

Kvinden hedder Nastasia Snape, og ulykken skete fredag i byen Boca Raton i Florida, USA. Her er Nastasia Snape mistænkt for at have kørt hensynsløst rundt i sin bil og for pludselig at bremse op midt på vejen for så at køre direkte mod fortovet, hvor 75-årige Sandra Feuerstein befandt sig.

Sandra Feuerstein blev dræbt i ulykken, mens en seks-årig dreng, der også blev ramt, blev udskrevet fra et hospital med mindre kvæstelser.

Kørte videre fra stedet

Det er uvist, om Nastasia Snape var klar over ulykken, for ifølge The Palm Beach Post fortsatte hun fra stedet og kørte flere kilometer videre, før hun selv kørte galt.

Politiet kom til stedet, og en ambulance fulgte efter. Da redningsfolk begyndte at behandle den unge kvinde i ambulancen, begyndte hun at slå fra sig, mens hun råbte op om, at hun var Harry Potter.

Ifølge The Palm Beach Post fortalte Nastasia Snape først en betjent, at hun havde været ude for en ulykke for så siden at nægte, at det var sket.

En gennemgang af den unge kvindes ejendele frembragte forskellige former for narkotika, hvilket kan være med til at forklare hendes opførsel.

The Guardian skriver, at Nastasia Snape er sigtet for at være skyld i ulykken, der kostede 75-årige Sandra Feuerstein livet. Hun sidder i skrivende stund varetægtsfængslet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu