ANNONCE

Politi: Eksmand dræbte kone med hammer og kniv

6. februar 2020 14:57 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Sent onsdag aften lykkedes det Syd- og Sønderjyllands Politi at bekræfte identiteten på den kvinde, der blev fundet død på pladsen foran Aldi på Grundtvigs Plads i Sønderborg i løbet af eftermiddagen.

Artiklen fortsætter under videoen

På Twitter skriver politikredsen, at der er tale om en lokal 54-årig kvinde, hvis pårørende er underrettet om den tragiske hændelse. Ikke mange detaljer er desuden kendt i sagen. De vil – i en vis udstrækning – dog bliver præsenteret, når der torsdag er grundlovsforhør i sagen.

Dog ved vi, at den 52-årige mand er sigtet for at have dræbt sin tidligere hustru – og at der er givet flere detaljer i forbindelse med et åbent retsmøde. Til det åbne retsmøde læste specialanklager Rikke Brændgaard Nielsen sigtelsen op. Det skriver JV.

–  Her kom det frem, at kvinden blev dræbt onsdag klokken 15.30, og at den 52-årige stak hende flere gange i brystet med en kniv, ligesom han skar hende i halsen og efterfølgende slog hende i hovedet med en hammer et ukendt antal gange, skriver avisen.

På Twitter oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, at manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger, samt at han ikke har kæret varetægtsfængslingen.

Manden blev anholdt klokken 16.17 – også i området ved Grundtvigs Plads – knap en halv time efter den første anmeldelse om fundet af den livløse kvinde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu