ANNONCE

Dræber moderen til sin toårige søn: “Du kan bo hos far nu”

9. november 2016 19:52 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

25-årige David Davies stak sin ekskæreste til døde. Bagefter sagde han til sønnen: "Jeg er ked af det - du kan bo hos far nu".

Dræber moderen til sin toårige søn:
Sagen kører i dag i Mold Crown Court i Wales. Foto: Google Street View

25-årige David Davies er lige nu i retten for at have dræbt sin ekskæreste, 22-årige Emma Baum. Hun blev fundet død i baghaven med minimum 20 sår, hvor en gik igennem hjernen. Det skriver det engelske medie Daily Mail.

Davies har indrømmet mordet, men nægter at have brugt en kniv. Parret har en søn toårig søn sammen. Anklagerne påstår, at Davies angreb Emma tidligt 18. juli og efterfølgende skaffede sig af med mordervåbnet, som aldrig er blevet fundet.

“Det er lige meget, du kan bo hos din far”

Davies skulle eftersigende have sendt SMS’er til ofrets mobil, efter han havde dræbt hende, for at sikre sig et alibi. Han tog efterfølgende hjem og slog alarm klokken 10.36, hvor han påstod han havde fundet Emma i baghaven.

Anklageren siger, at parrets søn på to år og ti måneder havde været alene i ti timer fra morens død, til hun blev fundet. Selvom han vidste, at hun var død, ringede Davies til Emmas mor, Amanda Williams for at få hende til hjemmet.

Retten hørte, hvordan han stod og kiggede på, mens hun desperat prøvede at genoplive hendes datters livløse krop. Hun påstår, at Davies begefter fik drengen nedad trapperne og sagde til ham:

– Jeg er så ked af det. Du har mistet din mor. Det er lige meget, du kan komme og bo hos din far.

Dødstrusler fra ekskæresten

Davies skulle eftersigende også have fortalt Emma, at hun skulle få det meste ud af hendes søn, “fordi om to uger vil du aldrig se ham igen… Jeg vil få det sidste grin”.

Selv nægter Davies, at han har været voldelig overfor Emma tidligere og har truet med at slå hende ihjel. Men en af forsvarsadvokaterne Simon Mills siger, han har bevis for, at den tiltalte har sagt, at han kunne “putte hende i en æske”.

Emma mor siger, hun kørte forbi datterens hjem omkring klokken tre om natten. Hun lagde mærke til lyset i hendes datters soveværelse og stue og stoppede ude foran og ringede på, men uden held. Hun var i sengen den næste morgen, da hun fik et opkald fra Davies, der sagde, hun var nødt til at komme, fordi hendes datter var faldet om.

– Han lød okay. For at være ærlig troede jeg bare, han spillede et spil, fortæller moren.

Jalousi ødelagde forholdet

Davies ringede så igen. Denne gang råbte og skreg han.

– Jeg vidste i mit hjerte, at noget var forkert, husker hun.

Hun kørte over til hjemmet og fandt sin datter liggende i haven. Hun forsøgte at yde førstehjælp, men Emma var allerede død. Da hun blev spurgt om forholdet mellem Emma og Davies, svarede moren, at hendes datter oprindeligt var glad sammen med Davies. Men forholdet blev hurtigt forværret.

Emma havde fortalt sin mor, at Davies havde truet med at slå hende ihjel flere gange og sagt, at han ville putte hende i en kørestol og rive hendes øjne ud. Den tiltalte havde eftersigende sagt, at han ville myrde hende, hvis han fandt ud af, hun var sammen med en anden.

Forsvarsadvokaten Dafydd Robert sagde i retten, at de påståede kommentarer til sønnen var falske. De tidligere trusler blev også nægtet. Sagen fortsætter lige nu i retten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu