ANNONCE

Dræberhøns hakker ræv ihjel

14. marts 2019 10:28 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

En sulten ræv sneg sig med ind i en hønsegård. Det skulle den aldrig have gjort

En ræv i en hønsegård er sjældent en god ide. Specielt ikke for hønsene. Men, at det også kan være livsfarligt for ræven, selv uden menneskelig indblanding, kommer nok bag på de fleste. Men det kan det.

Det beretter flere medier over hele kloden. Blandt andet The Guardian.

Historie er, at eleverne på en landbrugsskole i Brittany i det nordvestlige Frankrig forleden fandt en død ræv i en af skolens hønsegårde, hvor der opholdt sig 3.000 høns.

Hønsene kan i dagtimerne bevæge sig frit rundt på et stort areal på skolens område, men sidst på eftermiddagen bevæger de sig ind i en hønsegård, hvor indgangen lukker og låser af sig selv ved solnedgang. Og det var lykkedes ræven at luske med ind i hønsegården, hvor den blev fanget og indespæret, da de automatiske døre gik i. Det blev dens skæbne.

For hønsegårdens beboere gik tilsyneladende til angreb på det stakkels kræ og slog den ihjel.

– Vi fandt den døde ræv i et hjørne af hønsegården. Hønsene må via deres flok-instinkt være gået til angreb på ræven og hakket den ihjel med deres næb. Den havde især mange hak i nakken og de var tydeligvis fra næb, har skolens leder Pascal Daniel, fortalt til AFP.

Han fortæller også, at det en gang tidligere er lykkedes for en ræv at snige sig ind i hønsegården, men at det dengang var ræven, der trak det længste strå.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu