ANNONCE

Dræbt 21-årig var i fængsel

22. januar 2012 17:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dræbt 21-årig var i fængsel
Billede mangler

Selvom den dræbte 21-årige Cem Aydin var velfungerende, rummede hans fortid flere store problemer.
Nyhedsbureauet Newspaq erfarer, at han været i politiets søgelys flere gange og blandt andet har spenderet 60 dage i fængsel efter en dom for en overtrædelse af straffeloven. Han har også været impliceret i flere tilfælde af færdselsovertrædelser.
Problemerne ligger flere år tilbage, men fortiden kan have indhentet Cem Aydin. For der var en anden episode, som udviklede sig særdeles alvorligt.
For et par år siden rodede den 21-årige sig ud i slem ballade på et værtshus. Her var han angiveligt i klammeri med en rigtig slem kriminel, og det var ved at ende rigtig galt. Der skulle mægling og adskillige møder til at dæmpe gemytterne i den sag.
Selvom politiet ikke mener, der er direkte sammenhæng mellem overfaldet torsdag aften og Cem Aydins fortid, ja så kan der alligevel have været ting, som betyder noget i dag. Banaliteter kan være blevet forstærket på grund af fortidens nag, og det kan have udløst en afstraffelse, som gik fuldstændig over gevind.
Politiet tænker også på, om det kan være noget jalousi, der ligger til grund for den brutale afstraffelse, der førte til den 21-åriges død.
Hudfarven på de mistænkte er ikke så sikker alligevel. Første vidne meddelte, at overfaldet blev begået af unge hvide mænd, mens et nyt vidne peger på, at det var indvandrere, som stod bag den uhyrlige afstraffelse. Det vidne er i øvrigt selv nydansker.
Ifølge Newspaqs oplysninger følger politiet to teorier: Enten et jalousidrama, eller et spørgsmål om gæld. Bandekriminalitet eller rendyrket racisme udelukker politiet foreløbig.
Én ting er dog sikker: Overfaldet var planlagt; hoben lå på lur og ventede på, at Cem Aydin kom hjem. Hvorefter de så bankede ham så voldsomt, at han endte med at dø af det.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu