ANNONCE

Dræbt i ulykke: Sang til legendarisk bryllup

9. april 2021 22:03 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Sangeren begyndte allerede at synge som fireårig, og ud over at levere en fantastisk sangpræstation til brylluppet i filmklassikeren 'Romeo + Juliet' har han også sunget i Madonnas musikvideo 'Like A Prayer'

Dræbt i ulykke: Sang til legendarisk bryllup
Quindon Tarver blev dræbt i en bilulykke. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)

Quindon Tarver, som sang ‘Everybody’s Free (To Feel Good)’ til Romeo og Julies bryllup i det storslåede drama ‘Romeo + Juliet’, blev dræbt i en bilulykke 1. april. Det har Tarver’s onkel oplyst til Dallas Morning News. Det skriver mediet Deadline.com.

Sangeren blev kun 38 år.

Ulykken skete på President George Bush Turnpike, som er en vej, der omkranser Dallas i Texas, og løber gennem nordlige, nordøstlige og vestlige forstæder.

Instruktør mindes sangeren

Den moderne fortolkning af Skakespeare-klassikeren ‘Romeo + Juliet’ fra 1996 blev instrueret af Baz Luhrmann, og det var skuespillerne Leonardo Dicaprio og Claire Danes, som portrætterede de berømte hovedkarakterer i filmen.

Sangeren var i gang med at indspille sit første album, da instruktøren bad ham gå til audition på ‘Romeo + Juliet’.

Quindon Tarver var en del af koret i bryllupsscenen og leverede en mindeværdig coverversion af Rozalla’s ‘Everybody’s Free (To Feel Good)’, som er et internationalt dansehit.

Baz Luhrmann mindes sangeren i et Instagramopslag:

“En smuk sjæl er gået bort, og mine tanker går til hans familie og kære.”

Stillede op i ‘American Idol’ – to gange

Quindon Tarver blev født i Texas og startede allerede med at synge i kirke som blot fireårig. I en alder af kun syv år sang han i koret i musikvideoen til Madonna’s ‘Like A  Prayer’, og da han var 12 år fik han en kontrakt med det engelske pladeselskab ‘Virgin Records’ i hus.

Desuden deltog Tarver både i sæson to og sæson syv af talentprogrammet ‘American Idol’. Men begge gange røg han ud, før der skulle kæmpes om finalepladserne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu