Dræbte og bed mands ansigt af – har måske drukket kemikalier inden

24. august 2016 12:10 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den 19-årige mand fra Florida, der dræbte et ægtepar og siden på kannibalisk vis gik i gang med at fortære mandens ansigt, var måske påvirket af kemikalier.

Austin Harrouf, en 19-årig mand fra Florida, der er anklaget for at dræbe et ægtepar og for senere at bide i mandens ansigt, har måske drukket nogle kemikalier i ofrenes garage. Det tyder nye oplysninger på.

Efterforskere fra sheriffens kontor i Martin County, har fortalt CBS, at de ikke ved, om Austin Harrouff drak kemikalierne for at gøre skade på sig selv, eller om han blot var tørstig.

– Det er en helt normal garage med opløsningsmidler, han kunne have indtaget. Hospitalet mistænkte også, baseret på undersøgelser, han kunne have indtaget noget kaustisk fra garagen, siger William Snyder, sheriff i Martin County til CBS.

Austin Harrouf er stadig indlagt på St. Mary’s Medical Center i West Palm Beach, og han er stadig i kritisk tilstand. Efterforskere har derfor endnu ikke haft mulighed for at afhøre den 19-årige studerende fra Florida.

Forinden havde udspillet sig et helt bizart optrin.

Hylede som en hund

Da de lokale betjente ankom til det nu dræbte pars garage i byen Jupiter i Florida, blev de mødt af et syn, de næppe glemmer foreløbig.

Her sad en ung mand overskrævs på en ældre mand, banket og stukket ihjel, med tænderne solidt plantet i den dræbtes ansigt. Politiet har derudover udtalt i en pressemeddelelse, at manden hylede som en hund og havde tilsyneladende overmenneskelige kræfter.

Flere betjente, en schäferhund og en såkaldt strømpistol måtte bruges for at flå den 19-årige universitetsstuderende væk fra liget af manden, som politiet i øvrigt er overbevist om, den 19-årige myrdede.

Stormede ud

Kort forinden det bizarre optrin sad 59-årige John Stevens og hans 53-årige kone Michelle Mishcon i deres garage og nød det sidste af aftensolen, mens den 19-årige nu anholdte mand var på restaurant med sin far og søster. Ifølge politiets undersøgelse forlod den unge mand stedet i vrede – angiveligt på grund af dårlig service – og stormede væk fra stedet.

Familien blev så urolige over sønnens opførsel, at parret alarmerede politiet, der rykkede ud for at lede efter manden. Han blev først fundet, da en nabo til John Stevens og Michelle Mishcon ringede til alarmcentralen og fortalte, han var blevet stukket af en gal mand. Naboen, Jeff Fisher, havde forsøgt at opbryde et slagsmål mellem den 19-årige og det sidenhen dræbte par.

Alt tyder på, at Stevens og Mishcon blev tilfældige ofre for en gal mands værk, og politiet mistænker da også, at den unge studerende var påvirket af en eller anden form for stof.

Bedøvet

Efter at være stormet ud fra sports-baren, hvor faderen havde inviteret søn og datter på mislykket middag, bevægede den 19-årige sig mod faderens hjem. Men kort før sin destination, skiftede han kurs. Det blev Stevens og Mishcons endeligt. Deres hjem ligger på en vej nær den 19-åriges fars.

Politiets hårdhændede anholdelse har efterladt den 19-årige i sådan en tilstand, at han lige nu er så bedøvet, at politiet ikke har kunnet afhøre ham. Han får lige nu ilt gennem en maskine. Inden da råbte han angiveligt i vildskab til betjentene, at de bare skulle teste ham for narkotika. “I finder ingen stoffer”, fortsatte han ifølge politiets pressemelding, som CBS News har fået.

FBI efterforsker også sagen, og de foreløbige resultater har påvist, at den 19-årige ikke var påvirket af metamfetamin, kokain, heroin eller andre alment kendte narkotiske stoffer. Dog tager det længere tid et teste for det ekstremt farlige stof Flakka, der efterlader brugeren i en vanvidstilstand og gør dem utilregnelige. Nu er hælder man altså til den teori, at han kan have drukket forskellige kemikalier.

Den studerende, der går på Florida State University, er blevet sigtet for to drab og et drabsforsøg på naboen, der blev stukket flere gange.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu