ANNONCE

Dramatisk redningsopgave: Kvinde lå i iskoldt vand i 20 minutter

21. marts 2018 20:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet ved ikke, hvad der gik galt.

Dramatisk redningsopgave: Kvinde lå i iskoldt vand i 20 minutter
En redningshelikopter blev tilkaldt, men en patrulje tog færgen over Feggesund og kom først til kvinden. Arkivfoto: Scanpix

En kvinde kørte pludselig i vandet ved færgelejet ved Amtoft, skriver TV2 Nord. Det udviklede sig ganske dramatisk, da bilen begyndte at synke. Inden da fik kvinden dog reddet sig ud gennem bagsmækken.

– Kvinden kører i vandet, og bilen begynder straks at synke. Alarmcentralen taler i længere tid med kvinden, der fortæller, at hun ikke kan komme ud af bilen, og det sidste, de hører fra kvinden, er, at hun skriger, siger Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Der blev i forbindelse med redningsopgaven sendt både helikopter og redningsbåde ud efter kvinden, men en patruljevogn fra Mors, der havde taget færgen, kom først til stedet. Patruljen kunne her hive kvinden i sikkerhed, men på daværende tidspunkt har hun ligget i vandet i 20 minutter.

Kvindens kropstemperatur er derfor omkring 35 grader, og hun bliver kørt til sygehuset i Thisted. Årsagen til uheldet er endnu ukendt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu